Заявка за търсене:
Търси в поле:
НОВО !!!

Уважаеми читатели от 13-10-2016 г. ЕВРОПЕЙСКО ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ предоставя на своите читатели достъп до голям обем от дигитално съдържание - над 20 000 нови електронни книги подходящи за четене през Интернет или за сваляне в различни формати.
Електронните книги са от различни български и чуждестранни източници. Поради това форматът и начинът на четене и сваляне може да бъде различен. Читателят трябва сам да се ориентира в конкретния интерфейс. Колекцията включва голям обем книги от българската и английската класика както и нови книги.

Наличието на дигитално копие ще идентифицирате по червената отметка чети онлайн в описанието на книгата.

Освен до дигиталните копия системата предоставя голям обем информация свързана с всяка книга - в блокче със сини отметки в дясно от всяко описание. От там можете да получите допълнителна информация за авторити и книгите писани от тях, за самата книга, както и за други нейни издания, за ценaта и за библиографските описания.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ...


Идентификацията с ЕГН вече не е валидна!
За достъп до онлайн услугите „Моята библиотека” е необходимо потребителско име и парола.
На читателите се предоставят възможностите:
Сами да се регистрират през сайта на каталога. Попълва се on-Line формуляр, който се активира при натискане на бутона в горния десен ъгъл на сайта. Тази възможност е активна от 18 август 2014г.
или
Да посетят Централна библиотека – Регистрация, и на място да създадат свое потребителско име и парола.
ТЪРСЕНЕ В КАТАЛОГА
Основно търсене, позволяващо търсене по дума или комбинация от думи, свързани с логически (булеви) оператори И, ИЛИ, НЕ
ТЪРСЕНЕ В КАТАЛОГА ПРЕЗ ИНДЕКС
Прелистване на индекс с термините за търсене (азбучно подредени) от началото или от зададена позиция. Имате възможност да селектирате интересуващите Ви термини и да направите запитвания за тях.